Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০৭৯ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#106

Overall Rank

Name : Jahid Hasan shawon
ID : 25112689
Full Mark

35

Your Mark

4.25 (12.14) / ফেইল

Attempt

8 (23%)

Avoid

27 (77%)

Correct

5 (14%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

27 Feb 2026, 12:02 PM

Duration

২০৭৯ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৪ তম চেষ্টা। ৪ তম চেষ্টায় মোট ৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৪ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৫টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০৭৯ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 9. ----- students in the class passed the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) All

2) 26. _ of the cake was eaten.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) All

3) 24. _ boys were playing in the field.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) Many

4) 31. Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

5) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

6) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. much

7) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

8) 1. Which of the following is a proper noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Amazon

9) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

10) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

11) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

12) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

13) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

14) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

15) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

16) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

17) 22. _ advice he gave was really helpful.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) The

18) 19. _ of the students failed in the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Some

19) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

20) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

21) 2. Which one is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Apple

22) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

23) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

24) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

25) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

26) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

27) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

28) 17. _ honesty is a noble virtue.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

29) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

30) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

31) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

32) 15. They don’t have _ money to buy a house.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

33) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

34) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

35) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp