Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#18

Overall Rank

Name : Marufa Aktar
ID : 26024893
Full Mark

35

Your Mark

12 (34.29) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

16 (46%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

27 Feb 2026, 04:02 PM

Duration

৮ মিনিট ৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

2) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) laid down their arms

3) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) usually plays

4) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) they finally got it

5) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

6) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

7) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) had become

8) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

9) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

10) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

11) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) have been knowing

12) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

13) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I draw

14) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

15) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

16) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have heard

17) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

18) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) has been

19) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

20) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) worse

21) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

22) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

23) The captive said that.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

24) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) came, have been living

25) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) built, built

26) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

27) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would commit

28) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

29) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) for

30) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

31) There____ a boat race like it.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had never been

32) I came home after the rain______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

33) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had come

34) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) is being used

35) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp