Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#25

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

8 (22.86) / ফেইল

Attempt

18 (51%)

Avoid

17 (49%)

Correct

10 (29%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

27 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

৬ মিনিট ০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

2) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

3) Habitual fact is expressed only in____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

4) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

5) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

6) I came home after the rain______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

7) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) is being used

8) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

9) The captive said that.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

10) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

11) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

12) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I have walked

13) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

14) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

15) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) have been knowing

16) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

17) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

18) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

19) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

20) Father told me that he _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would help me

21) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) built, built

22) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

23) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) usually plays

24) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) for

25) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

26) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

27) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

28) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

29) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I draw

30) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have heard

31) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

32) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

33) He said that he_________ the previous day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had come

34) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would commit

35) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp