Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#97

Overall Rank

Name : Md Shadikul
ID : 26025157
Full Mark

35

Your Mark

12.75 (36.43) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

17 (49%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

27 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৫ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

2) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) help

3) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) cough

4) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

5) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

6) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

7) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

8) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

9) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

10) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

11) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

12) He had his hair —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) cut

13) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

14) I got the work —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) done

15) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

16) He made me — the car.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) drive

17) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

18) I made him — the machine.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) work

19) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

20) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

21) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

22) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

23) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

24) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

25) Let him — what he likes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) choose

26) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

27) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

28) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

29) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

30) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

31) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

32) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) broken

33) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

34) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

35) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp