Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#43

Overall Rank

Name : মুনতাহা তাবাসসুম
ID : 26014613
Full Mark

35

Your Mark

20.25 (57.86) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

23 (66%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

28 Feb 2026, 05:02 AM

Duration

১১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

2) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) cough

3) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

4) I made him — the machine.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) work

5) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

6) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

7) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

8) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

9) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

10) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

11) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

12) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

13) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

14) My parents got me — inside.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to stay

15) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

16) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

17) They had the house —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) painted

18) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

19) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

20) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

21) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

22) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

23) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

24) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

25) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

26) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

27) He made me — the car.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) drive

28) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

29) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

30) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

31) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

32) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

33) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

34) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

35) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) water

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp