Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩১১৭ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#39

Overall Rank

Name : Ibrahim Hossen
ID : 26014651
Full Mark

35

Your Mark

21.5 (61.43) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

24 (69%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

28 Feb 2026, 10:02 AM

Duration

৩১১৭ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩১১৭ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

2) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

3) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

4) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

5) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

6) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

7) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

8) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

9) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

10) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

11) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

12) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

13) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

14) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

15) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

16) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

17) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

18) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

19) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) would fight

20) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

21) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

22) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

23) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

24) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

25) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

26) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

27) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

28) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) could have caught

29) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would return

30) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

31) I will help him if he —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) asks

32) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

33) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

34) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

35) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp