Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#28

Overall Rank

Name : Showrov Chandra Barman
ID : 25112327
Full Mark

35

Your Mark

27.5 (78.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

29 (83%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

28 Feb 2026, 04:02 PM

Duration

১২ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৯টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

2) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

3) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

4) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

5) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

6) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

7) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

8) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

9) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

10) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

11) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

12) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

13) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

14) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

15) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

16) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

17) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

18) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

19) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

20) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

21) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

22) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

23) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

24) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

25) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

26) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

27) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

28) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

29) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

30) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

31) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) water

32) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

33) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

34) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

35) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp