Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#27

Overall Rank

Name : Ashrafia Eti
ID : 26024764
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

16 (46%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

28 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৫ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) She dislikes _ in public.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) speaking

2) The crying baby needs _.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) attention

3) They kept _ until noon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) working

4) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

5) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

6) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

7) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

8) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

9) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) sitting

10) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

11) Seeing is _ than hearing.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) believing

12) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) standing

13) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

14) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

15) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) crossing

16) I saw her _ the flowers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) picking

17) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) climbing

18) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

19) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) crying

20) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

21) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

22) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

23) He is interested in _ stamps.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) collecting

24) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

25) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

26) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

27) If the police help,___________.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

28) He prefers _ to writing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) reading

29) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

30) She avoided _ the question.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) answering

31) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

32) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

33) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

34) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

35) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp