Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#64

Overall Rank

Name : Toma Khan
ID : 26024812
Full Mark

35

Your Mark

5.75 (16.43) / ফেইল

Attempt

22 (63%)

Avoid

13 (37%)

Correct

9 (26%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

01 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

১০ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

2) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

3) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

4) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

5) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

6) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) would have taken

7) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

8) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

9) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

10) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) If we had taken

11) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

12) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

13) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

14) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

15) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

16) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

17) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

18) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

19) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

20) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

21) If it rains, we — ludo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will play

22) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

23) He had his hair —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cut

24) My parents got me — inside.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to stay

25) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) has

26) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

27) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

28) Let him — what he likes.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) choose

29) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

30) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

31) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

32) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

33) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

34) They had the house —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) painted

35) I got my leg — in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp