Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ২৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#44

Overall Rank

Name : Musnade Ahmed
ID : 26025136
Full Mark

35

Your Mark

2.25 (6.43) / ফেইল

Attempt

31 (89%)

Avoid

4 (11%)

Correct

8 (23%)

Wrong

23 (66%)

Submitted

01 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

১১ মিনিট ২৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ২৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ২৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

2) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Principal

3) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) linking

4) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

5) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

6) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

7) I got my car  .
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) repaired

8) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

9) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

10) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) broken

11) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

12) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Intransitive

13) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

14) Primary auxiliaries are ?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) 14

15) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) infinitive

16) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

17) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had it mended

18) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

19) They had the house----------- .
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) painted

20) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) write

21) My friend  yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

22) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

23) What is the number of auxiliary verbs in English?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Twelve

24) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) principal verb

25) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

26) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) repair

27) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

28) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) rise

29) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) to wash

30) Present participle performs the works of-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) verb & adjective

31) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had better get

32) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) speaking

33) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) factitive verb

34) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

35) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp