Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#11

Overall Rank

Name : Musnade Ahmed
ID : 26025136
Full Mark

35

Your Mark

21.5 (61.43) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

24 (69%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

01 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৪ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

2) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

3) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

4) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) write

5) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had it mended

6) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

7) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

8) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) factitive verb

9) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

10) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

11) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

12) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) rise

13) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

14) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

15) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

16) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

17) My friend  yesterday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

18) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

19) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had better get

20) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitive verb

21) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

22) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) repair

23) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to type

24) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Intransitive

25) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Principal

26) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

27) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) linking

28) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

29) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) 14

30) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

31) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

32) Present participle performs the works of-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) verb & adjective

33) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

34) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) to wash

35) Gerund is similar to-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) adjective

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp