Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#66

Overall Rank

Name : Mr Akash Mia
ID : 26025030
Full Mark

35

Your Mark

5.75 (16.43) / ফেইল

Attempt

7 (20%)

Avoid

28 (80%)

Correct

6 (17%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

01 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

২ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৬টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I found a lost dog, I — it to its owner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would return

2) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

3) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

4) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

5) I will help him if he —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) asks

6) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

7) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

8) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

9) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

10) My parents got me — inside.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to stay

11) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

12) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

13) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

14) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

15) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

16) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

17) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

18) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

19) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

20) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

21) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

22) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

23) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

24) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

25) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

26) He had his hair —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cut

27) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

28) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

29) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

30) Let him — what he likes.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) choose

31) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

32) The teacher made the children — the book.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) read

33) He made his children — their homework every afternoon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) do

34) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

35) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) broken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp