Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#64

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

16.5 (47.14) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

20 (57%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

01 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

৬ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ২৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

2) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

3) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) Some

4) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

5) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

6) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

7) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) much

8) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) baby

9) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

10) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

11) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

12) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) some

13) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

14) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

15) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

16) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) an

17) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

18) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

19) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

20) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

21) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

22) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

23) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

24) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

25) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

26) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

27) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

28) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

29) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C. Many

30) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) an

31) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

32) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

33) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

34) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) the

35) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp