Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২৩২৪ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#16

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

25.75 (73.57) / পাস

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

27 (77%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

01 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

২৩২৪ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৫ তম চেষ্টা। ৫ তম চেষ্টায় মোট ৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৫ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২৩২৪ মিনিট ৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

2) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

3) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) some

4) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

5) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

6) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

7) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

8) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

9) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) The

10) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

11) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

12) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

13) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

14) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

15) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

16) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

17) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

18) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

19) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

20) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

21) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

22) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

23) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

24) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

25) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

26) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

27) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

28) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

29) 19. _ of the students failed in the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Some

30) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

31) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

32) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

33) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

34) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

35) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp