Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#4

Overall Rank

Name : Nadira Bina
ID : 26024872
Full Mark

35

Your Mark

27.5 (78.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

29 (83%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

02 Mar 2026, 05:03 AM

Duration

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৯টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) be

2) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

3) She asked me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) why I was late

4) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

5) We need to find out ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) who did this

6) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

7) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

8) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

9) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

10) Do you remember ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where we met

11) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

12) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

13) The teacher explained ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) how we could write it

14) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

15) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

16) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

17) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

18) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

19) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

20) He asked ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what the problem was

21) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

22) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

23) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

24) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

25) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

26) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) drink

27) I’m not sure ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how he solved it

28) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

29) Tell me ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) what you want

30) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

31) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

32) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

33) I wonder ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what time it starts

34) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

35) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp