Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#7

Overall Rank

Name : Imtia shikder
ID : 26024732
Full Mark

35

Your Mark

25 (71.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

27 (77%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

02 Mar 2026, 05:03 AM

Duration

১১ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

2) I wonder ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) what time it starts

3) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) drink

4) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

5) Tell me ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) what you want

6) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

7) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

8) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

9) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

10) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

11) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) were

12) Do you remember ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where we met

13) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

14) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

15) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

16) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) be

17) She wonders ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) where he has gone

18) She asked me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) why I was late

19) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

20) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

21) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

22) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

23) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

24) I’m not sure ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how he solved it

25) The teacher explained ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) how we could write it

26) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

27) He asked ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what the problem was

28) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

29) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

30) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

31) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

32) We need to find out ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) who did this

33) I’d like to know ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) whether they will come

34) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

35) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp