Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#14

Overall Rank

Name : MD Rohan
ID : 26024912
Full Mark

35

Your Mark

31.5 (90) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

32 (91%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

02 Mar 2026, 08:03 AM

Duration

১৩ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩২টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

2) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

3) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

4) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

5) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

6) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

7) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

8) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

9) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) walk

10) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

11) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

12) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

13) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

14) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

15) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

16) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

17) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

18) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

19) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

20) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

21) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

22) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

23) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

24) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

25) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

26) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

27) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

28) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

29) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

30) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

31) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

32) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

33) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

34) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

35) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp