Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#90

Overall Rank

Name : রবিন
ID : 26024724
Full Mark

35

Your Mark

11.25 (32.14) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

15 (43%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

02 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

৬ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

2) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) any

3) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

4) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

5) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

6) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

7) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) All

8) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

9) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

10) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

11) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

12) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) the

13) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

14) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

15) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

16) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

17) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) a few

18) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

19) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

20) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

21) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) any

22) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

23) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

24) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

25) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

26) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

27) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

28) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

29) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

30) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) some

31) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

32) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) Apple

33) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

34) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

35) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp