Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৮ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#113

Overall Rank

Name : Siam Ahmed
ID : 25061027
Full Mark

35

Your Mark

23 (65.71) / ফেইল

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

24 (69%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

02 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

১৮ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৮ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Choose the correct collective noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Crowd

2) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Music

3) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) under

4) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Interjection

5) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

6) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

7) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

8) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Noun

9) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Apple

10) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Milk

11) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

12) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Kindness

13) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

14) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

15) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jury

16) Identify the common noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) City

17) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

18) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Chair

19) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Team

20) Identify the countable noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Idea

21) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

22) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Cotton

23) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Army

24) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

25) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bottle

26) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

27) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Doctor

28) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

29) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

30) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

31) Which one refers to a group and is a collective noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) School

32) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

33) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Adverb

34) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Water

35) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp