Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#32

Overall Rank

Name : Anika Islam
ID : 26024927
Full Mark

35

Your Mark

1 (2.86) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

1 (3%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

02 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I’d like to know ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) whether they will come

2) I wish she ____ more patient with others.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

3) To improve performance, the rules should be changed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

4) It is essential that he ____ on time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) be

5) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

6) She asked me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) why I was late

7) The teacher explained ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how we could write it

8) After reading the book, the movie seemed boring.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

9) We need to find out ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) who did this

10) Running late, the bus was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

11) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

12) I’m not sure ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how he solved it

13) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

14) He speaks as if he ____ everything.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) knew

15) Tell me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) what you want

16) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

17) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

18) I suggest that he ____ the proposal carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) review

19) Do you remember ____?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where we met

20) Could you tell me ____?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) where the station is

21) Choose the correct embedded question:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

22) I wonder ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what time it starts

23) He asked ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what the problem was

24) If I ____ you, I would apologize immediately.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

25) She wonders ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where he has gone

26) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

27) The manager requested that no one ____ the files without permission.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) touch

28) The doctor recommended that she ____ more water.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) drink

29) It is important that every applicant ____ the form.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) fill

30) While driving to work, the accident was seen.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

31) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

32) It is high time we ____ the truth.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) told

33) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

34) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

35) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp