Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#21

Overall Rank

Name : Sayama sharmin jitu
ID : 25092070
Full Mark

35

Your Mark

14 (40) / পাস

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

16 (46%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

02 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৫ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

2) The doctor recommended that she ____ more water.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) drink

3) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

4) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

5) I wonder ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what time it starts

6) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

7) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

8) She asked me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) why I was late

9) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

10) He asked ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what the problem was

11) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

12) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

13) The teacher explained ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how we could write it

14) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

15) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) be

16) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

17) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) fill

18) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

19) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

20) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

21) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

22) Do you remember ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where we met

23) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

24) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

25) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

26) I’m not sure ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how he solved it

27) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

28) Tell me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) what you want

29) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

30) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

31) We need to find out ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) who did this

32) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) touch

33) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

34) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

35) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp