Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ২৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#26

Overall Rank

Name : Farzana Tamim Anto
ID : 26024877
Full Mark

35

Your Mark

1.25 (3.57) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

8 (23%)

Wrong

27 (77%)

Submitted

02 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

১৩ মিনিট ২৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ২৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ২৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

2) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) knew

3) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) be

4) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) told

5) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

6) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) touch

7) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) drink

8) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

9) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

10) He asked ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what the problem was

11) I’d like to know ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) whether they will come

12) We need to find out ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) who did this

13) I wonder ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) what time it starts

14) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

15) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

16) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

17) She asked me ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) why I was late

18) The teacher explained ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) how we could write it

19) Do you remember ____?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) where we met

20) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) were

21) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

22) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

23) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

24) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

25) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) be

26) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

27) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

28) I’m not sure ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how he solved it

29) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) be

30) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

31) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

32) She wonders ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) where he has gone

33) Tell me ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) what you want

34) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) review

35) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp