Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১৪৫৮ মিনিট ২৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#29

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

2.75 (7.86) / ফেইল

Attempt

9 (26%)

Avoid

26 (74%)

Correct

4 (11%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

03 Mar 2026, 01:03 AM

Duration

১১৪৫৮ মিনিট ২৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৪টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১৪৫৮ মিনিট ২৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He asked ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what the problem was

2) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

3) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

4) The teacher explained ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how we could write it

5) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

6) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

7) Tell me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) what you want

8) The doctor recommended that she ____ more water.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) drink

9) She asked me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) why I was late

10) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

11) I’d like to know ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) whether they will come

12) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

13) The manager requested that no one ____ the files without permission.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) touch

14) I’m not sure ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how he solved it

15) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) told

16) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) be

17) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

18) It is important that every applicant ____ the form.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) fill

19) While driving to work, the accident was seen.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

20) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

21) I suggest that he ____ the proposal carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) review

22) He speaks as if he ____ everything.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) knew

23) Could you tell me ____?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) where the station is

24) We need to find out ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) who did this

25) To improve performance, the rules should be changed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

26) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

27) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

28) She wonders ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where he has gone

29) I wonder ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what time it starts

30) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

31) Do you remember ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where we met

32) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

33) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

34) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

35) If I ____ you, I would apologize immediately.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp