Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#28

Overall Rank

Name : Abrar Mahi
ID : 26025122
Full Mark

35

Your Mark

18 (51.43) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

21 (60%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

03 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

১৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

2) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

3) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

4) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) reading

5) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

6) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

7) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

8) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

9) I waited until the plane----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had taken off

10) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

11) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

12) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

13) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

14) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) will have known

15) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

16) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

17) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

18) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) But

19) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

20) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

21) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

22) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

23) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

24) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

25) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

26) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) fall

27) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

28) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

29) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

30) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have I told you

31) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

32) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

33) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

34) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

35) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp