Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#21

Overall Rank

Name : Abrar Mahi
ID : 26025122
Full Mark

35

Your Mark

17.75 (50.71) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

21 (60%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

03 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

১১ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

2) If the police help,___________.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

3) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

4) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

5) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) picking

6) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

7) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

8) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) standing

9) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

10) She avoided _ the question.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) answering

11) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

12) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

13) His job includes _ reports.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) writing

14) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

15) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

16) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

17) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

18) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

19) She dislikes _ in public.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

20) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

21) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

22) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

23) He prefers _ to writing.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) reading

24) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

25) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

26) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

27) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

28) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

29) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

30) They kept _ until noon.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) working

31) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Seizing

32) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

33) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

34) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

35) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) sitting

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp