Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#71

Overall Rank

Name : Protik kumar pal
ID : 26014424
Full Mark

35

Your Mark

2.25 (6.43) / ফেইল

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

7 (20%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

03 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৭টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

2) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

3) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

4) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

5) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

6) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

7) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

8) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

9) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

10) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

11) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

12) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

13) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

14) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The man jumped

15) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

16) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

17) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

18) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

19) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

20) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) did you say

21) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) she lived

22) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

23) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

24) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

25) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

26) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

27) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

28) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

29) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

30) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

31) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

32) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) will be employed

33) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

34) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

35) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp