Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#78

Overall Rank

Name : Md:Firoj Khan
ID : 26024843
Full Mark

35

Your Mark

0 (0) / ফেইল

Attempt

20 (57%)

Avoid

15 (43%)

Correct

4 (11%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

04 Mar 2026, 08:03 AM

Duration

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৪টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

2) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

3) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

4) While going to class, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

5) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

6) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

7) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

8) I have no idea -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) where he went

9) Can you tell me where -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

10) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

11) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

12) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

13) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

14) Making tea, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) I served it

15) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will be employed

16) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

17) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

18) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

19) Can you tell me when --------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) the train leaves

20) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

21) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

22) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

23) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

24) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) dangling participle

25) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

26) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

27) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

28) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

29) What you (to do) last night?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

30) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

31) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

32) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

33) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

34) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

35) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp