Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ২০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#58

Overall Rank

Name : Sabikun Nahar
ID : 26024826
Full Mark

35

Your Mark

8.25 (23.57) / ফেইল

Attempt

22 (63%)

Avoid

13 (37%)

Correct

11 (31%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

04 Mar 2026, 01:03 PM

Duration

১০ মিনিট ২০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ২০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

2) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

3) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

4) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

5) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

6) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

7) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

8) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

9) Plunging into water, -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

10) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

11) What time -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) does the film begin

12) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

13) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

14) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

15) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

16) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

17) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) she lived

18) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

19) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

20) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

21) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

22) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

23) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

24) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) did you say

25) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

26) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

27) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

28) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

29) Can you tell me when --------?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) the train leaves

30) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

31) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

32) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

33) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

34) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

35) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp