Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#10

Overall Rank

Name : Abrar Mahi
ID : 26025122
Full Mark

35

Your Mark

21.25 (60.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

24 (69%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

04 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

১৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He asked ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what the problem was

2) We need to find out ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) who did this

3) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

4) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) drink

5) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

6) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

7) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

8) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

9) Tell me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) what you want

10) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

11) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

12) I wonder ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) what time it starts

13) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

14) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

15) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

16) Do you remember ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) where we met

17) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) be

18) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

19) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

20) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

21) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

22) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

23) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

24) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

25) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

26) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

27) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

28) The teacher explained ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) how we could write it

29) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

30) I’m not sure ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) how he solved it

31) She asked me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) why I was late

32) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

33) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

34) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

35) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp