Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#72

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

2 (5.71) / ফেইল

Attempt

27 (77%)

Avoid

8 (23%)

Correct

7 (20%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

04 Mar 2026, 08:03 PM

Duration

১ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৭টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

2) He asked me -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) what my name was.

3) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

4) Plunging into water, -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

5) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

6) I have no idea -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) where he went

7) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

8) What time -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) does the film begin

9) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

10) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

11) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

12) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

13) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

14) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

15) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

16) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

17) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

18) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) did you say

19) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

20) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

21) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

22) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

23) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

24) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

25) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

26) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) she lived

27) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

28) Can you tell me where -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

29) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

30) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

31) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

32) Which sentence is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

33) What you (to do) last night?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

34) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will be employed

35) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) dangling participle

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp