Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#30

Overall Rank

Name : উম্মে খাদিজাতুল কুবরা হ্যাপি
ID : 26024731
Full Mark

35

Your Mark

17 (48.57) / পাস

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

20 (57%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

04 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

১২ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ২৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

2) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

3) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

4) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

5) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

6) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

7) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

8) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

9) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

10) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

11) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

12) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

13) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

14) He --- out just now.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has gone

15) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has earned

16) I waited until the plane----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had taken off

17) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

18) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

19) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

20) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

21) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

22) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) it rains

23) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

24) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

25) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

26) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

27) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

28) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

29) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) have

30) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

31) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have I told you

32) We will tell him about it after he ----.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has reached

33) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

34) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

35) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp