Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#89

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

11.5 (32.86) / ফেইল

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

15 (43%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

05 Mar 2026, 01:03 AM

Duration

৮ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ২৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

2) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

3) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

4) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

5) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

6) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) some

7) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

8) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

9) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) any

10) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

11) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

12) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

13) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

14) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) an

15) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

16) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

17) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

18) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. much

19) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) much

20) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) Most

21) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) the

22) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

23) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

24) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

25) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) Some

26) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

27) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

28) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

29) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

30) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

31) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

32) 24. _ boys were playing in the field.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) Many

33) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

34) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

35) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp