Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#92

Overall Rank

Name : Md Tain Hossain
ID : 25124055
Full Mark

35

Your Mark

-0.25 (-0.71) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

05 Mar 2026, 01:03 AM

Duration

২ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

2) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

3) Making tea, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I served it

4) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

5) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

6) Can you tell me when --------?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) the train leaves

7) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

8) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

9) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

10) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

11) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

12) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

13) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

14) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

15) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

16) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

17) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

18) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

19) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

20) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

21) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will be employed

22) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

23) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

24) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

25) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

26) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

27) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

28) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

29) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

30) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

31) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

32) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

33) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

34) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

35) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp