Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#61

Overall Rank

Name : NAJMIN Nahar Liza
ID : 26025041
Full Mark

35

Your Mark

8 (22.86) / ফেইল

Attempt

18 (51%)

Avoid

17 (49%)

Correct

10 (29%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

05 Mar 2026, 05:03 AM

Duration

১৩ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

2) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

3) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

4) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

5) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

6) Making tea, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) I served it

7) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

8) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

9) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

10) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

11) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

12) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

13) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

14) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

15) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

16) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

17) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

18) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

19) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

20) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

21) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

22) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

23) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

24) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

25) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

26) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

27) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

28) He asked me -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) what my name was.

29) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

30) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

31) What time -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) does the film begin

32) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

33) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

34) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

35) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp