Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Tasin janobi tura
ID : 26024919
Full Mark

35

Your Mark

35 (100) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

35 (100%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

05 Mar 2026, 06:03 AM

Duration

৫ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৫টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

2) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

3) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

4) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

5) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

6) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

7) What time -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

8) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

9) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

10) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

11) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

12) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

13) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

14) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

15) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

16) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

17) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

18) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

19) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

20) What time -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) does the film begin

21) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

22) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

23) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

24) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

25) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

26) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) dangling participle

27) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

28) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

29) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

30) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

31) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

32) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

33) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

34) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

35) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp