Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#79

Overall Rank

Name : Rumi
ID : 26024943
Full Mark

35

Your Mark

2.5 (7.14) / ফেইল

Attempt

5 (14%)

Avoid

30 (86%)

Correct

3 (9%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

05 Mar 2026, 08:03 AM

Duration

১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

2) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

3) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

4) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

5) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

6) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

7) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

8) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

9) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

10) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

11) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

12) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

13) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

14) What time -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

15) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

16) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

17) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

18) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

19) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

20) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

21) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

22) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will be employed

23) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

24) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

25) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

26) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

27) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

28) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

29) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

30) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

31) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

32) Which sentence is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

33) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

34) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

35) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp