Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#24

Overall Rank

Name : মোছা:ইশিতা খাতুন
ID : 26014649
Full Mark

35

Your Mark

19.25 (55) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

22 (63%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

05 Mar 2026, 08:03 AM

Duration

৯ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৯.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

2) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

3) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

4) I waited until the plane----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had taken off

5) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

6) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

7) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

8) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

9) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) fall

10) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

11) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have I told you

12) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

13) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

14) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

15) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

16) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

17) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

18) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has earned

19) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

20) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

21) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

22) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

23) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

24) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

25) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

26) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

27) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

28) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

29) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

30) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

31) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) But

32) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

33) I don't mind___ negative feedback if it is true.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) accepting

34) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

35) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) have

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp