Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#54

Overall Rank

Name : MD.SIFUL HAQUE
ID : 25124066
Full Mark

35

Your Mark

7.75 (22.14) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

13 (37%)

Wrong

21 (60%)

Submitted

05 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ২১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

2) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

3) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) did you say

4) I have no idea -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) where he went

5) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

6) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

7) What time -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

8) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

9) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

10) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

11) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

12) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

13) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

14) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

15) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

16) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

17) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

19) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

20) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

21) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) dangling participle

22) Can you tell me where -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

23) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

24) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

25) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

26) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

27) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

28) Being in haste, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) she left the door open

29) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

30) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

31) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

32) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

33) What you (to do) last night?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

34) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

35) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp