Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#74

Overall Rank

Name : MD.SIFUL HAQUE
ID : 25124066
Full Mark

35

Your Mark

4 (11.43) / ফেইল

Attempt

14 (40%)

Avoid

21 (60%)

Correct

6 (17%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

05 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

2) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

3) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

4) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

5) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

6) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

7) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) she lived

8) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

9) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

10) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

11) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

12) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

13) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

14) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

15) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

16) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

17) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

18) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

19) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

20) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

21) Making tea, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I served it

22) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

23) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

24) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

25) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

26) Being in haste, ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) she left the door open

27) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

28) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

29) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

30) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

31) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

32) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

33) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

34) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

35) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp