Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#153

Overall Rank

Name : MD SIZAN MOLLA
ID : 26035186
Full Mark

35

Your Mark

10.25 (29.29) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

15 (43%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

05 Mar 2026, 03:03 PM

Duration

৬ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

2) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

3) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jury

4) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Noun

5) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Army

6) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Water

7) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Team

8) Identify the common noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) City

9) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Music

10) Identify the countable noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Idea

11) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cotton

12) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

13) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Doctor

14) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Bottle

15) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Milk

16) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Apple

17) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

18) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

19) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Kindness

20) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Because

21) Which one is a common noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Student

22) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

23) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

24) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

25) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

26) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Book

27) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Chair

28) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Girl

29) Which one refers to a group and is a collective noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) School

30) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

31) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Adverb

32) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Crowd

33) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) under

34) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

35) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Interjection

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp