Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৩১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#56

Overall Rank

Name : Md Abdur Rohim
ID : 25061359
Full Mark

35

Your Mark

8.25 (23.57) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

13 (37%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

05 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

১০ মিনিট ৩১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৩১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

2) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

3) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

4) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) its

5) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) him or her

6) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

7) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

8) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) their

9) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

10) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

11) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

12) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

13) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

14) She is _ honest girl.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

15) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

16) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

17) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) the

18) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

19) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

20) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

21) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) his

22) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

23) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

24) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

25) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) an

26) He was elected _ president.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) ×

27) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

28) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

29) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

30) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) his or her

31) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

32) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

33) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

34) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

35) He is not _ honorable man.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp