Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২৫২৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#55

Overall Rank

Name : Toma Khan
ID : 26024812
Full Mark

35

Your Mark

8.75 (25) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

12 (34%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

05 Mar 2026, 05:03 PM

Duration

২৫২৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২৫২৫ মিনিট ১৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

2) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

3) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

4) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

5) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

6) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

7) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

8) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

9) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

10) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will be employed

11) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

12) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

13) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

14) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

15) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

16) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

17) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

18) Being in haste, ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) she left the door open

19) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

20) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

21) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

22) Plunging into water, -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

23) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

24) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

25) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

26) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

27) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

28) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

29) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

30) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

31) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

32) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

33) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

34) What you (to do) last night?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

35) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp