Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২১ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#76

Overall Rank

Name : মোছাঃ শিমলা শাহরিন
ID : 26025037
Full Mark

35

Your Mark

23 (65.71) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

25 (71%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

05 Mar 2026, 06:03 PM

Duration

২১ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২১ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

2) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

3) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

4) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

5) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

6) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

7) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

8) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

9) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

10) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

11) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

12) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

13) If you — hard, he would have succeeded.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had worked

14) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

15) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

16) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

17) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

18) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

19) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) could have caught

20) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

21) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

22) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

23) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

24) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

25) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

26) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

27) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

28) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

29) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

30) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

31) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

32) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

33) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

34) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

35) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp