Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#8

Overall Rank

Name : Kabbo
ID : 25112604
Full Mark

35

Your Mark

32.5 (92.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

33 (94%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

05 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

২ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৩টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

2) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would fly

3) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

4) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

5) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

6) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

7) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

8) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

9) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

10) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

11) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

12) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

13) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

14) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

15) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

16) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

17) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

18) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

19) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

20) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

21) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

22) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

23) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

24) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

25) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

26) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has

27) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

28) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

29) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

30) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

31) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

32) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

33) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

34) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

35) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp