Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২৬৩১ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Reshmi akter
ID : 26014385
Full Mark

35

Your Mark

33.75 (96.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

34 (97%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

05 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

২৬৩১ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৪টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২৬৩১ মিনিট ৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

2) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

3) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

4) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

5) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

6) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

7) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) dangling participle

8) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

9) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

10) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

11) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

12) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

13) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

14) What time -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

15) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

16) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

17) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

18) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

19) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

20) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

21) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

22) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

23) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

24) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

25) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

26) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

27) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

28) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

29) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

30) What time -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) does the film begin

31) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

32) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

33) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

34) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

35) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp