Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#19

Overall Rank

Name : Imtia shikder
ID : 26024732
Full Mark

35

Your Mark

17.5 (50) / পাস

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

20 (57%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

06 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

১১ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) A warrior of light knows his ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) faults

2) Which one is the correct spelling? ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) adolescence

3) ‘The Parrot’s Tale’ is a ----
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) satire

4) Nightmare means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) bad dream

5) Tereshkova was selected ---- competitors.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) among

6) Amerigo is lucky because he is ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) alive

7) Passive of “He wrote a letter” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) A letter was written by him

8) Civic engagement improves ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) quality of life

9) The word “icon” means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) symbol

10) The word “emancipation” means ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) freedom

11) Elementary education shall be ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) compulsory

12) He insisted ---- going there.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) on

13) Synonym of “vulnerable” ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) exposed

14) Antonym of “discrimination” ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) equality

15) Early marriage causes ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) health risk

16) “Vendor” means ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) seller

17) Paulo Coelho is a ---- writer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Brazilian

18) Kalpana Chawla died prior to ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) landing

19) Familial relationship is formed by ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) blood & marriage

20) “I have a dream” is a famous speech by ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Martin Luther King Jr.

21) Adolescence is the ---- stage of life.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitional

22) Adolescence is a period of ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) growth

23) Man is by nature a ---- animal.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) social

24) Adolescents are often ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) emotionally vulnerable

25) Jerry was admired for his ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) integrity

26) Refugees leave their country due to ---- reasons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) both A & B

27) Education helps us think ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) independently

28) Education shall be directed to the full development of the human ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) personality

29) Affluent families marry at ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) later age

30) Nelson Mandela was awarded the Nobel Peace Prize in ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) 1993

31) Freud’s theory suggests dreams are ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) subconscious desires

32) “He who opens a school door closes a prison” — who said this?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Victor Hugo

33) Everyone has the right ---- life, liberty and security.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) to

34) In ‘The Parrot’s Tale’, the bird died because of ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) over-education

35) Civic engagement refers to ---- life.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) public

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp