Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#47

Overall Rank

Name : রবিন
ID : 26024724
Full Mark

35

Your Mark

18.75 (53.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

22 (63%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

06 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) would have found

2) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

3) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

4) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

5) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

6) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

7) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

8) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

9) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

10) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

11) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

12) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

13) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

14) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

15) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

16) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

17) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

18) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

19) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would return

20) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

21) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

22) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would have

23) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

24) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

25) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

26) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

27) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

28) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

29) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

30) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

31) They had the house —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) painted

32) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

33) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

34) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

35) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp