Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#30

Overall Rank

Name : রবিন
ID : 26024724
Full Mark

35

Your Mark

18.5 (52.86) / পাস

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

20 (57%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

06 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

2) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

3) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

4) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

5) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

6) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

7) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

8) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

9) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

10) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

11) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

12) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

13) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

14) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

15) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

16) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

17) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

18) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

19) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

20) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

21) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

22) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

23) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

24) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

25) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

26) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

27) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

28) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) she lived

29) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

30) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

31) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

32) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

33) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

34) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will be employed

35) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) dangling participle

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp