Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ২৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#23

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

20 (57%)

Avoid

15 (43%)

Correct

14 (40%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

06 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৮ মিনিট ২৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ২৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

2) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

3) To improve performance, the rules should be changed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

4) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

5) Tell me ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) what you want

6) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

7) I wonder ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what time it starts

8) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

9) We need to find out ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) who did this

10) The teacher explained ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) how we could write it

11) She asked me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) why I was late

12) The principal demanded that the students ____ uniforms.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) wear

13) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

14) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

15) It is essential that he ____ on time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) be

16) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

17) He asked ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what the problem was

18) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

19) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

20) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

21) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

22) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

23) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

24) I’m not sure ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how he solved it

25) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

26) Do you remember ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where we met

27) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) knew

28) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

29) Running late, the bus was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

30) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

31) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

32) It is important that every applicant ____ the form.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) fill

33) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

34) After reading the book, the movie seemed boring.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

35) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) drink

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp