Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪৭৭ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#20

Overall Rank

Name : Kawsar plabon
ID : 26024939
Full Mark

35

Your Mark

21.5 (61.43) / পাস

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

23 (66%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

06 Mar 2026, 05:03 PM

Duration

৪৭৭ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪৭৭ মিনিট ১৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

2) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

3) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

4) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) dangling participle

5) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

6) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

7) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) did you say

8) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

9) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

10) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

11) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

12) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

13) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

14) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

15) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

16) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

17) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

18) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

19) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

20) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

21) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

22) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

23) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

24) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) she lived

25) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

26) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

27) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

28) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

29) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

30) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

31) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

32) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

33) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

34) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

35) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp